Warning: Use of undefined constant W3TC_POWERED_BY - assumed 'W3TC_POWERED_BY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/mrtomrer.dk/public_html/wp-content/plugins/google-webfont-optimizer/google-webfont-optimizer.php on line 342
Vi tilbyder - Mr tømrer

Vi tilbyder

tagarbejde

Tag arbejde

Mr Tømrer kan og lægge nyt tag til dig, men vi ka også renovere samt reparere det gamle. Vi udfører de fleste slags tagarbejde. Vi har flere års erfaring inden for området. og vi kan referere til tidligere jobs. Dette er en garanti for dig. Vi står altid klar med ideer og ekspertise indenfor området.

Tilbygning/Ombygning

Mr tømrer kan også hjælpe dig med tilbygning og ombygning. Måske har du brug lidt ekstra plads i hjemmet. Eller også skal der bare ske noget nyt? Vi har et samarbejde med en tegnestue, så dette er ikke en udfordring for os. V kan lave alt fra beboelsrum, køkkener, kvist osv. Kontakt os endelig og høre mere. 

Tilbygning af hus

Nybyggeri

Du skal vælge Mr Tømrer hvis du vil godt i mål med dit nybyggeri. Det er lige meget om det er drejer sig om en villa eller en erhvervsejendom, vi vil hellere end gerne hjælpe dig i mål. Vi følger dig fra start til slut. Vi har også de bedste materialer og udstyr der er med til at garantere et godt resultat.

Vinduer og døre

Døre og vinduer

Mr tømrer udfører alle opgaver indenfor vinduer og døre. Både for reperation og vedligeholdelse. Men vil du gerne have udskiftet døre og vinduer dette også muligt. Vi har super god erfaring med vinduer og døre. Hvilket betyder at vi kan give dig den bedste rådgivning og ekspertise.

Skade på hus

Forsikringskader

Er uheldet ude? og har du fået en større eller mindre skade. Så lad os udbedre den. 
Vi ved det er vigtigt at få udbedret en skade hurtigst muligt, så du kan vende tilbage til de daglige gøremål. Og hvis man ikke for ordnet en skade, kan skaden måske blive værre. Så hold dig ikke tilbage hvis heldet er ude.